Scan baby di klinik biasa

Hi assalamualaikum mommies. Saya baru 5weeks pregnant anak pertama. Bila kita boleh scan di klinik dan bila kena pegi kk?

9 Các câu trả lời

saya pergi klinik swasta msa 6 weeks..scan cuma nampk kantung..doctor suruh dtg semula scan bila da masuk 9 weeks..bru nampak janin kecik gerak2 n ada heartbeat.call kk nt kk bg tarikh untuk dtg buat buku pink..sllu ny buku pink buat sblum masuk 12 weeks

Sy check guna clear blue, naik 1-2 week. Minggu depannya p swasta scan nengok dah 5w, dah nampak kantung. Doct suh repeat scan masa 8w, dah dgr heartbeat. Balik tu call kk gtau preggy & kk bg tarikh Utk dtag buat buku pink. Masa tu dah 12w

Waalaikumsalam. Tahniah ye mommy. 7/8weeks mcm tu boleh pegi scan. Lepas awak dah scan blh call KK terdekat buat appointment buka buku. Ini based on pengalaman sy ye.

Saya pergi kk semalam dapat appointment waktu 6week, saya sebelum ni pernah gugur kandungan pertama 8week, so dr bagi awal, kalau tak dulu 9-10 week baru buka buku

1y trước

kalau klinik kk dia ade scan ke ye ? maaf sye takde pengalaman . ke hanya swasta je boleh scan?

sy scan di klnik swasta dlu,msa tue 4w dh nampak kantung...msa 10w bru scan kk,alhmdulillah dh nampak janin&jantung baby...

kite sme sis..pergi klinik semalam doc kata kalau nk scan sekarang x nampak apa..dlm 10 weeks ke ats bru boleh scan😊

Ini saya scan 6minggu 6hari, Klinik swasta, Saya buka buku lagi 3 minggu, Skrg saya 9minggu3hari

scan waktu 8/9weeks da nampak heartbeat baru g bukak buku.

Biasanya sblm 10 weeks