Sakit Pinggang

Assalamualaikum mommies, Nak tanya sesiapa yang ada pengalaman keguguran, bersalin normal dan ada masalah sakit pinggang ketika pantang(rasa sakit lagi teruk dari semasa hamil). Nak buat macam mana ya? Dan nak tanya, ada tak yang pregnant semula kurang dari tempoh 6 bulan jarak kandungan pertama yang gugur dan yang kedua, ada tak komplikasi kesihatan?

2 Các câu trả lời

Saya tak ada pengalaman semua tu sis...Apepun semoga dipermudahkan urusan awak..kalau sakit pinggang tu cuba berurut mungkin boleh legakan sikit