nak tanya pendapat normal ke sakit pinggang bagi ibu mengadung 7 week

Nak tanya ada x sesiapa ada pengalaman sakit pinggang time hamil .. dan ada x petua utk kurang sakit pinggang boleh share tak

2 Các câu trả lời

normal... makan kalsium or susu ok x? mcm sy x blh minum susu lansung.. smpai sakit2 pinggang... mtk nasihat doktor die suh bli dekat farmasi. dah amalkan tablet kalsium tu bru rse sakit tu kurang.. kdg bdn x ckup zat... cara tidur pun penting

5y trước

Yee maceh ingatkan

Normal sis.. 😌

5y trước

😅😅😅