Tanda allergic susu formula

Assalamualaikum hi mommies. Mohon bantuan ilmu. Anak saya minum susu fm, kalau dia tersangat lah banyak kentut dan panjang kuat sampai dia meneran lepas tu nangis sikit, telinga tiba2 gatal dia garu2, hidung bunyi2 kalau dia bernafas, itu tandannya x sesuai dgn susu tu ka? Ruam pun ada juga tp rusm x teruk. Mohon ilmu ya. Saya dah google tp nak tanya juga pengalaman para ibu. Thank you! #plsadvice #naktanya #sharing

10 Các câu trả lời

mcm xsesuai

2y trước

Thank you atas respon nya sis. Saya dah tukar susu anak saya. Mudah mudahan serasi & lebih baik insha Allah