family planning

Assalamualaikum and hi mommies I want ask normal or no period no fix in time , already 2 month period no come , check pregnancy test but -ve , my baby now 4 months

13 Các câu trả lời

Lepas bersalin ade period x?. N ank full directly breastfeeding x? Normal klu anak full breastfeeding.. Period x dtg..hihi klu dh pernah period, tp alih2 xperiod kmgkinan ade isi lg sis.. Sy baru post mgenai LAM..bkaitan mummies yg full breastfeeding..

5y trước

Cm sy bby dh nk msok 9 bln xuzur2..lepas nifas hbis mmg xuzur2 lg..tu yg gigih crk info mgenai LAM..

Hi.. Me too. My last period was on feb and untill now period xdtg. I tanya2 n i bc... Ada yg kata normal because i fully bf and i ambk depo as family planning. But apa2 pun.. If mum rs lain mcm, better p check😊

Normal..klu bby fully BF..klu ada ambil fmly planning tu lagi la normal..sbb period akn dtg tk mementu..sy cucuk perancang pernah period tk dtg 7bulan..check upt -ve..tnya nurse,nurse ckp mmg mcm tu

normal. sy dulu lepas bersalin anak dh masuk 8 bulan baru period dtg. sebab masa tu anak fully breastfeeding

ya fully bf , and ambik depo family planning

5y trước

Da sbulan xdtg ni. Sllu selang seli. 1 bulan priod. 1 bulan spotting. Da bt pregnncy test bnyak kli. -ve. Ccuk depo jugak. Da 3x ccuk 🎈

bby bf normal la tu tk kluar period..

Normal if bf .i dtg bila anak dah setahun

5y trước

wow lama nya 😅😅😅😅

are you bf? if bf it normal

If ur baby bf so its normal