Doakan saya ❤

Assalamualaikum mommies. Doakan saya yee ? Harini dah seminggu lewat period, check upt dapat double line. Eksaited betul rasanyaa, nampak double line pun dah rasa bahagia. Setelah 1tahun 8bulan ttc. Selalu asyik dapat false line jee. Doakan kalini betul2 ada zuriat kecil dalam rahim ni ?❤

Doakan saya ❤
219 Các câu trả lời

ya Allah bestnyaa. tahniah awak. moga slmt semuanyaa🥰🥰 doakan sy juga yeee. ttc pun almost 2 years. 😘😘😘

Congratulations you😍 Semoga segala urusan dipermudahkan , share la sikit cane sis ikhtiar pregnant slamani😆

5y trước

Thanks you for the respond 🥰

Alhamdulillah 😍🥰❤ Boleh tumpang tanyaaaa. Kalau yg perasan comment sy. Upt saya adakah positive ye?

5y trước

Jalilah Abdul Kalil : bru lpas cek gna upt dear, hri ni msuk hri ke14 da... Still negatif g,risau la...😔

Alhamdulillah..tahniah sis.. Saya pun dah tggu selama 4y5m..akhirnya Allah mkbulkan doa kami💗

Alhamdulillh.. Tahniah sis.. Awal2 pregnant jgn lasak sgt.. Smoga diberi segala kemudahan.. Amin

Saya pon 9 bln ttc lepas gugur pertengahan thn lepas. Alhamdulillah... Bulan 2 disahkan preggy.

Alhamdulillah smaa la sya 1thun 8bulan bru ada rezeki hamil..tahniah..smga dlm ldngn allah

Alhamdulillah.. Tahniah💕mommy to be. Jaga diri dan kandungan baik baik ye sis.

Alhamdulillah...tahniah sis...jaga ksihatan yaa..moga slamat mommy n baby smpai bslain..Aminn

5y trước

Aminn mudah mudahan 😙

jelouse tgok awak😭...tahniah sis...doa kn turn sy pulak...take care yee