Doakan saya ❤

Assalamualaikum mommies. Doakan saya yee ? Harini dah seminggu lewat period, check upt dapat double line. Eksaited betul rasanyaa, nampak double line pun dah rasa bahagia. Setelah 1tahun 8bulan ttc. Selalu asyik dapat false line jee. Doakan kalini betul2 ada zuriat kecil dalam rahim ni ?❤

Doakan saya ❤
219 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis. Sy pon baby 2020 jugak. Moga dipermudahkan 😊

Tahniah sis..confirm la menjadi punya..hehe..take good care of yourself ❤️

Alhamdulillah tahniah sis.. doakn sy cepat menyusul mndapat cahaya mate😘

5y trước

Amin InsyaAllah semoga dipermudahkan sis 🌹

Waalaikumussalam ..tahniah sis .. jgn lasak² k .. jaga kesihatan jg 🌹🌹🌹

5y trước

Wc sis🥰🥰

Tahniah sis.. Jaga kesihatan yee.. Doakan sy juga ye moga ada rezeki😄

Aminn..inshaAllah..moga baby & bakal ibu sihat2 sje☺️

Amiiinnn..Smoga termakbul impian untuk menimang cahaya mata terindah...

amiiinnn... in shaa Allah semoga dipermudahkan segalanya

Tahniah!! Jaga diri elok2. InshaAllah. Semoga dipermudahkan Allah SWT.

Tanniahh sis...jagaa diri baek....insyallah...mesti ade tu...hehehe