Apa salah daku?

Assalamualaikum mommies ..ank sy nk masuk 2 tahun next month.. baru2 ni dia demam n muntah...mcm biasa bdk2 xsihat mest akn kurus so bdk ni pn kurus...mak mertua bgtau sy lain kali jaga anak elok2 jgn bg bnda bukan2.Dalam hati rasa mcm nak menjerit jaa.mak mn yg nak ank dia sakit?..sdgkan ank jangkit demam pn dr kakak ipar gak..satu family kena demam...sy xmau kurang ajaq dgn org tua so sy diamkan ja tp bila pikir rsa mcm lg diamkan diri lg bnyk org dok pijak...pls mommies bg sy kata2 semangat....

12 Các câu trả lời

waalaikumusalam mommies...teruskan bsabar ya...org tua memg bnyak ragam...

budak kalau sakit mmg xnk makan