Kantung dua

Hi assalamualaikum. Mommies ada ke pengalaman scan baby nampak dua kantung? Masa scan 7w4d. Tapi satu kantung tu small jer tak dominant. Doc cakap ada dua kemungkinan, samada kantung yg besar nanti dia tolak kantung kosong tu dan mengecut atau kantung kosong tu dia menjadi. Possible ke ni dapat baby twinss? 🫣 #ingintahu #twinsbaby

Kantung dua
2 Các câu trả lời

Wow, bestnya dpt kembar. Kalau preggy kembar ni mcm mana pengalamannya ya ? Org kata preggy kembar alahan lagi teruk. Betul ke ?

pnglmn sy, masa scan 7w klu twin dua2 kantung mmg sama besar dan 2 janin kelihatan, week dia sama.