Folid Asid

Assalamualaikum momies2 Nk tnya .. Betul ke folid asid x boleh mkan sbiji sehari ? Mak mertua sya ckap x boleh mkan sngat sbb nnti anak besar dlam perut .. Doktor pulak sruh mkan sebiji sehari ? Mintak pandangan ?

75 Các câu trả lời

xmakan folic acid boleh meningkatkan risiko anak cacat. nak anak cacat tak? kalau nak anak cacat jangan makan vitamin yg doc bagi. kalau tak nak anak cacat silalah makan. paling worst baby dilahirkan tanpa tempurung kepala. sejam 2 dilahirkan dia akan mati. nak ke berpntang tanpa baby? sayangilah baby anda

5y trước

Ye betul , kawan saya da kena da .