Obimin & folid acid

Skrg preggy 4 bulan. Boleh tak makan obimin & folid acid dlam masa 1 hari . Folid acid beli sndiri & prgi check up kat klinik desa baru² ni misi ad bagi new obimin .. folid acid ni dari 4weeks beli kat klinik luar & dah amalkan mkan 2bj sehari .. start mkan obimin & folid acid ni kerap muntah pagi & bila continue mkan obimin & stop folid acid dah kurang muntah .. mntak pendapat & pencerahan . #1stbaby #knowladge #ingintahu #bantusharing #mommybuntu #1stimemom

1 Trả lời

Folic acid is sama dgn obimin. Puan boleh mkn obimin shj since kandungan dah 4 bulan.

4y trước

ok baikk .. tq @saraa 😊