UBAT PALING CEPAT NAIKKAN HEMOGLOBIN.

Assalamualaikum momies2.. Blh tk tlg suggestkn sy ubt utk naikkan hb.. Hb sy 8.4.. Xprnh smpai 8.4.. Sblm ni plg rendah 10.. Skrg sy 33 weeks.. Tq momies2..

20 Các câu trả lời

saya makan iberet. dalam tu ada folic acid, iron, vitamin & etc. Dulu hb saya 8, Alhamdulillah skrg dah 11

cuma makan kurma sis. lepastu kurangkn kafien. kafien nih dr bg tahu punca jugk boleh buat hb turun.

Sy mkn iberet and minum lazz cafe. Alhamdulillah menjadi. Hb kalo test dpt 11 dan ke atas.

Sy makan iberet + vit C . Alhamdulillah naik ke 13 hb

mkn byk jambu batu sis...tanpa asamboi

Cube mkan shushi in shaa allah..

Mkn buah jambu batu hari2..

pemakanan je jaga

Minum susu rizqi

maltoper