Campur susu.

Assalamualaikum momies semua.. nak tanya kalau campur susu bby boleh ke ? My mean siang susu lain malam susu lain. Siang saya guna lactogen. Malam susu lain. Anak saya dah tak menyusu badan sbb saya ada masalah susu badan. Saya tak tahu boleh campur ke tak.. hihi anak first. Bby dah 1 bulan 19 hari.

2 Các câu trả lời

Boleh je nk cmpur...tp nanti kalau ada tanda2 bby xngam dgn susu fm agak sukar nk tau susu yg mana 1 yg dia xngam😊

Sy ad baca rasanya xelok campur..Habiskan satu2 susu dulu sebelum try susu lain..Sbb lain susu lain khasiatnya