Baby Terlebih Berat

Assalamualaikum mom suma.. mau tnya ada tak pernah mgalami pengalaman baby dlm kndungan tlbh berat? normal ka jga tu? sbb sya 32mgu tp brt baby dlm 2.3kilo.. mcm brt kndungan 34mgu.. Doc pn da naik curios sbb ujian moggt 2x normal tp brt bdn sya nek,brt bby pn nek. Then bg chance smpi rescan 36mgu,klu lbh jga kna refer pakar.. risau pla sya??

1 Trả lời

Tak pyh risau,scan tu anggaran je..sy pun preg yg last tu doktor ckp bb bsr 2minggu dr umur dia, sampai sy mkn pun control..nak bersalin pun doktor hosp scan lg ckp bb dlm 3.8,kusss smgt nak teran ,bkin tkut je..skli tgk br 3.24