keliruuu 😥😥😥

assalamualaikum mama mama semua anak sulungg saya baru nak masuk 5 bulan tuptup saya try buat pregnancy test sebab saya dah lewat period 8 hari tetibee naik positive alamakk saya cuakk takut nak gie KK takut kena bebel . macam mana ye ?? 😥😥😥#seriusnanya #pleasehelp

keliruuu 😥😥😥
3 Các câu trả lời

xpa sis.. klu sda rezeki kita xkan mau tolak kn.. hehe.. sama mcm sya.. ank sulung sy lahir 12.4.2021 skg sda 8 bulan.. skg sy mngndung ank kedua sejak ank sulung sy bru mau masuk 6 bulan.. xpa nurse xkn marah.. mereka akn fhm.. 🥰 yg pntg kita jaga kesihatn jn byk buat kja..

3y trước

ituu laa nasib baik nurse memahami . hehehe terima kasih ye

Alhamdulillah rezeki tu sis, moga mudah urusan sis ye, jaga kndungan elok elok. Dekat2 umur anak sis tu hihi rezeki Allah bagi awal

3y trước

heheee aamiin allahuma aamiin . terima kasih ye . tuu laa unplanned 😅

sblm ni ade rancang x