HCG RENDAH

assalamualaikum . maaf nak tnya . kalau hcg rendah mcm mana nak buat ye untuk confirmkan pregnant ? check upt taknaik2 ada samar tapi betol2 nipis . opk peak dah 6 hari . saya dihujung2 penceraian 😭 kalau ada baby boleh selamatkan rumah tangga kami 😭 doakan saya baby ada sihat walafiat aamiin aamiin yarabbal alamin 🤲🏻 mintak doa ibu2 mengandung sekali supaya saya pun mengandung kali ni 😭 saya memerlukan jawapan 😭

2 Các câu trả lời

gi klinik swasta minta buat beta HCG, check HCG dalam darah. tapi if nak baby semata untuk selamatkan rumahtangga, percaya lah, takkan kekal lama. ibaratnya atap bocor, tak nak betulkan atap, gi tampal siling je. nanti2 dia akan bocor balik. better sis selesaikan masalah antara suami isteri dulu sebelum pergunakan anak untuk selamatkan rumahtangga. anak ni memang rezeki, tapi tanggungjawab juga. risau anak jadi mangsa gaduh mak bapak dia je nanti.

1mo trước

ohh paham . baik terima kasih tau 🥰

Check beta hcg dkt klinik better klinik swasta cpt sikit, then buat followup tgk double x. Hrp mmg ada rezeki la sis pregnant. Cuma jgn terlalu hrp wlaupun sis pregnant husbnd terus tglkn prmpuan tu & x buat dh, perbuatan tu mcm virus once dh start ssh btl2 x buat dh. X doa kn bukan2 cuma nk bgi mental sis prepare juga. Semoga mudah urusan sis

1mo trước

baik sis . tu la tengah standby mental apa2 jua keputusan . terima kasih sis