Assalamualaikum nak tnya pasal opk n upt

Ada tak spe2 kat sini kalau mengandung opk dia naik samar2 upt pun SMA naik samar..biasakan kalau mengandung opk akan naik 2 Line terang...betul tak..dlm kekeliruan

Assalamualaikum nak tnya pasal opk n upt
4 Các câu trả lời

sama saya sis saya pon keliru .huhuhu ni perut dah nnpk mnggu lpaa g csan xnnpk and test 1 line .smlm test pulk 2line

2y trước

saya pon mengalami yang sama tapi saya belum delay period lagi..

yg hijau tu upt utk test pregnancy..yg pink tu opk cek kesuburan..beza dua tu

Yang pink tu test kesuburan awak memang akan double line

Sis pregnant ke? Sy pun alami situasi macam ni

2y trước

tak sis..lepas tu Sya jumpa waktu subur....