Cara cantikkan bacaan BP

Assalamualaikum, hi korang.. nak tanya macam mana nak normalkan semula bacaan bp ye? Bp saya sejak preggy anak 1st dh start terganggu.. kejap ok kejap tak. Selalu sangkut 😭 bila dah rest kejap, baru okay balik bacaan.. now preggy anak 2nd dah 10w+.. anyone yg sama case dgn saya boleh share?? Tq 💖

2 Các câu trả lời

Banyakkan rest n jgn berlapar

3y trước

baiklah , kena jgn stress2 la kan? atau mngkin sy gugup kot bila jumpa nurse tu kena 2-3 kali cuba baru ok 😅😅