Kapsul zincofer

Assalamualaikum, Klinik Kesihatan bagi saya ubat ni untuk makan setiap hari tp memandangkan rasanya macam zinc bila sendawa dan saya amalkan 2hari 1kali makan. Tapi bila kandungan masuk 19minggu dan bila saya makan waktu pagi (perut kosong, arahan doc) dan saya muntah. Jadi persoalan saya ubat jenis apa yang boleh menggantikan Zincofer ni? Saya mmg hanya makan ubat ni sahaja sbb doc ckp semua ada dalam kapsul ni. Tiada ubat lain, tiada vitamin C, tiada kalsium, tiada B Compleks.

Kapsul zincofer
73 Các câu trả lời

Sis cuba tukar cara mkn ubt ni .. sblum ni pun sy muntah jugak .. sis try amik meal dulu .. slpas 1hour mkn, baru mkn ubat zincofer ni .. n after 1hour slpas mkn ubat .. amek smpingan utk alas balik perut sis .. alhmdullh smpai skrg sy dah xmuntah bila cuba cara ni