Period Delay

Assalamualaikum kawan-kawan.. Saya keguguran anak pertamq bulan 5 hari tu 😔. Doktor nasihat untuk saya ikhtiar lagi selepas tiga bulan. So sebelum saya ikhtiar lagi bulan 9, hujung bulan 8 hari tu saya mengurut.. kakak urut cakap rahim saya sedikit rendah sebelum urut. Tapi yang sy risaukan sekarang, saya delay period hampir 2 minggu selepas mengurut. Adakah kerana mengurut? Kawan-kawan pernah ada pengalaman macam saya?

1 Trả lời

sis dah cek upt x ? sis cek dulu upt kalau keputusan -ve mungkin masalah hormon sis