Rasa Sesak Nafas

Assalamualaikum..., Kandungan Sy Skrang 4bln 5hari.., Dlm 1bulan 2 3 Kali Juga Sy Rasa Susah Nk Bernafas.. Dada Rasa Sempit... Bernafas Mcm Xpuas,ambil Masa juga nk bernafas normal mcm biasa.. Adakah Itu Normal utk Ibu Mengandung??

3 Các câu trả lời

Normal sis..mkin lm bulan ke.bulan lg kita rs mengah n sush brnafas..jika ada asthma.lg trs sesak.nafas trpkse guna inhaler tuk legakan sesak.nafas.. sbr k.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin

Yes.. normal

Normal.