Raya aidiladha

Assalamualaikum. Kandungan 8 bulan. Boleh ke berjalan jauh?. Sy stay kl. Tapi nak balik kg kelantan. . atau tak boleh gi mana2 dah kandungan 8 bulan.

2 Các câu trả lời

Waalaikumussalam. Kalau awak larat boleh je balik. Dan standby je bawa buku pink dan barang untuk bersalin dah 8 bulan dan keatas ya. Sebaiknya jangan drive waktu ni. Kalau rasa penat berhenti rehat seketika dan letak bantal belakang badan ya

2y trước

Sama²

Pegi je mana mana asalkan bawak semua brg2 buku pink jgn lupa kot terberanak tgh jalan 😆😆