Persediaan untuk berjalan jauh

Nak tanya pengalaman semua yang kampumg dia jauh dan perjalanan yang lama, contoh saya nak balik Melaka-Kelantan untuk Aidiladha ni, ada tak tips untuk travel dengan baby 2 month. (Ps: Saya dah sediakan sekali car seat)

1 Trả lời

saya balik kg suami (besut) mee baby 1m old. setiap 1jam30m or 2 jam mmg kne berhnti & keluarkn dia dr carseat dia for minimum 30minit. biar dia golek2 kat kerusi. susukan dia, tukr pampers.