Cirit berit

Hai ibu2 tanya. Kalau ibu mengandung cirit berit ubat ape yg boleh makn.. Sy dah 6jam dah cirit xhenti2. Sakit perut sangat. Sbb balik kg kinlik jauh nk gi.. Boleh kongsi tak ubat apa yg boleh sy makn.. Kandungan dah 6 bulan. Adakah bahaya untuk baby kalau cirit berit mc ni. Sbb dari kol 3 pagi ampai kol 8. Xhilang2

2 Các câu trả lời

awk, next time kalau jdi mcm ni, awk perlu cakna tw, dh prgy ni segala mcm yg abnormal, segera ke Klinik. jgn tgu, cirit birit smsa prgy, non stop xnormal awk. dan ibu mgndung xbolh mkn ubt sbrgan, perlu nasihat DR wlpon kdgn 6bulan, kandungan 6 bulan juga berisko utk gugur, sbb apa? semakin mmbesr kndgan, smkin tinggi risiko sbb baby memerlukan zat utk jantung dia berdenyut, mgempam darah ke otak serta tumbesaran body yg laain. kalau kekurgn zat, awk dehydrated mcm mne bby dlm tu. segera ke Klinik behampiraan ye. take caree awk , ✨✨

bahaya lah sis. boleh sbb kan dehydrated. jauh pon pegi jela. awk tu mengandung xboleh nak consume sebarangan ubat. kalau ubat tu sesuai utk org lain blm tentu ubt tu sesuai utk awk dgn kandungan awk.

1y trước

Yeke.. Bahaya ke.. Kalau sis Kate gitu sy gi lah kinlik.