dokumen ?

Assalamualaikum , kalau bersalin dekat hospital , anak luar nikah ( ALN ) , kalau dah kena buang family , orang lain boleh lawat ke ? and one more thng , bila bersalin dokumen nikah , and lain lain dktr mintak ke ? or memang kena bawak ? respond please.

11 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, rasanya sesiapa pun boleh lawat dalam masa waktu lawatan yg ditetapkan. Ttg procedures keluar hospital tu saya tak pasti. Yang penting, bawa buku pink. Bagitau petugas hospital yg sis single mother. Kalau boleh ada sorg dtg jemput, sedara mara atau kawan. Sebab macam hospital tempat saya bersalin, diorg tak bagi ibu lepas bersalin berjalan. Diorg suruh duduk wheelchair. Jadi, kena ada sorg tolak kan. Semoga dipermudahkan urusan sis nanti ye. Aamiin 🤲🏻💕

Sis blh ckp yg sis single parents/mother. Itu saja dh memadai. Jgn risau tanggapan org lain, Terima Kasih sbb xbuat yg bukan2 dkt Baby, and berani mengaku kesalahan. Ramai yg lbh sanggup bunuh baby/buang Baby dari hadap tohmahan dan malu .Semua org pernah buat silap. Saya doakan urusan sis dipermudahkan, dan Semoga terbuka hati kedua ibubapa sis utk menerima kehadiran cucu.

Tengok hospital jugak. Haritu baby kena tahan wad 2minggu sebab kena jangkitan kumanMRSA pihak hospital tak bagi sesiapa datang melawat kecuali suami. Saya takde suami, ibu pun tak boleh masuk. So masa melawat tengok jela orang lain suami dia datang bawak macam macam untuk diorang 😌 saya duk hospital kat klang tu ape namatah dah lupa. Ampuan something 😂

Waalaikumsalam. Dh bersalin nnt.. Sapa2 pon boleh dtg melawat. Xda mslh. Ikut waktu melawat hsptl je la. Time nk bersalin, just bwk buku pink & IC yer. Itu shj. Nak discharge keluar nnt, mintak tolong bwk seorang waris. Baru hsptl, bg kebenaran untuk balik. Semoga segala urusan dipermudahkan. 🙂

4y trước

Waris tu mesti ibu bapa ?

Walaikumslm..hosp sesiapa je boleh mlwt tpi ikut msa mlwt..stau sya hosp hnya prlukn bku klinik dan ic shja. Tapi sy x tahu klau ada procedur brlainan..better tanya pihak hosp

Waalaikumsalam... Siape2 nk datang tu tkde masalah.. Utk discharge dr hsptl perlu ade waris y boleh dipercayai atau y terdekat sahaja... Kalau tak baby xblh klua dr hsptl.

yg penting buku merah ade dgn sis, ckp je single mother... nurse akn fhm juga sis..semoga urusan sis di permudah kn.. amin

Nnti mse nk keluar hospital kne bawak waris utk jmin klu xada nnti diorg xbg bby keluar

Waktu melawat sape2 pun boleh dtg melwat mommy...

Org nk melawat tu boleh je, ikut waktu