Air Kelapa

Assalamualaikum Ibubapa semua... Pada usia berapakah kandungan Kita yg membolehkan ibunya minum air kelapa .. Ngidam pulak tgk org minum berbuka Puasa...

5 Các câu trả lời

Sy pn minum jgk.. Sbb tringin.. Mama n mil kata xblh minum.. Tp doc pkar kata blh minum air klape sbb ad khasiat jgk.. Cuma air tebu, nns xblh minum.. Sy minum okey Alhamdulillah

4y trước

Xde.. Doc bgth dpn hsnbd, air kple elok utk ibu.. Kulit ank bersih.. Air tebu je elakkn.. Mmg xleh