Rambut gugur

Assalamualaikum ibu2..shampoo apa yg bole hentikn rmbut gugur.ni bby da 3 bulan rambut kita pula yg gugur😌😌😌#seriusnanya #bantusharing

9 Các câu trả lời

Mmg hormon sis lagi2 lepas bersalin. Saya camtu gak lepas bersalin habis rambut gugur teruk. Pakai shampoo apa pun rasa mcm tak kena. Saya minta izin suami utk potong pendek paras leher, lega lepastu. Masih gugur cuma berkurangan la. Now anak dah 8 bulan, rambut lebat dah. Dia slowly akan lebat. Sabar tau sis🫶🏻

wassalam sis, sis kena pakai tonic rambut.. saya guna tonic rambut semborin warna biru.. Alhamdulillah memang berkesan dengan saya.. saya pakai sebulan dah banyak anak rambut baru tumbuh..

shampoo dua hari sekali, scalp and hair treatment seminggu/sebulan sekali. lagi kerap lg bgus. pakai hair tonic... and amik vitamin untuk rambut , kulit and kuku ( brand blackmore)

u try makan bio zinc blackmores. u tukar la shampoo ke ape ke. tkde kesan kalau u kekurangan vitamin. dapatkn nasihat doktor kalau ada penyakit ye.

Kdg shampoo pn xjln.. mcm sy potong pendek pixie terus.. tp mntk kebenaran husband.. lgpn cuace n bdn asyik pns.. xslesa rmbut pnjg

normal sis. sy pon sama 4 months postpartum. dia sbb hormon slps bersalin. kdg kena jg mkn. shampoo mmg x jalan la setakat ni 😂

anak saya nak masuk 8bulan dah tapi rambut still gugur bnyk gila .. nipis sngt rmbut .. nk buat macam mana ek ?

Makan makanan berkhasiat. Shampoo tak try lg

potong pendek je senang