Upt makin kabur

Hi nak tanya. Masa sy mula2 tahu pregnant, test upt sy terang. Then masuk weeks ke 7 sy test lagi, upt kabur sedikit. Normal ke tak? Sy dah risau ni 😭😭

5 Các câu trả lời

upt valid masa awal kehamilan pekat tapi boleh jadi makin pudar sbb hcg dah terlalu tinggi..melainkan mmg sis ad tanda trigger misscarriage bru dikira ad masalah keguguran..mcm pain yg kuat atau keluar darah cepat cek ke hospital key. .

1y trước

Aamiin sis, thank you 💕

Hii sis, nak tny ckit. Skrg ni sy tgh alami situasi mcm sis. Mase sis pegi scan, sis ada tny x doc knp upt makin kabur ? Sbb skrg ni pun dh 7w lebih,upt plk makin kabur . Risau

sis ade simptom2 lain ke yg buat kn sis nk repeat upt?nk lebih yakin mmg perlu buat scan..

1y trước

Ok sis. Doakan semoga selamat sampai ke akhir

awak pergi je scan di klinik lagi senang & tenang. Saya scan minggu ke 6, nampak nadi dah

Try Digital Clearblue Pregnancy Test, accurate