Anak Lambat berjalan

Hi Assalamualaikum ibu2 .. Sy Ghisauuu sgt ank sy belum pndai jalan lg.. umur dah 1 thun 7 bulan.. dia klu kita pimpin tgn bukan main laju jln,tp klu kita suh jln sendiri dia akan automatik jd takut.. Ibu2 ada tak petua2 atau pengelaman .. share2 la yee.. #bantusharing #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

sis pernah letak die berdiri pastu umpan dia dgn mainan sambil hulur kt die..mmg penat bt mcm tu tp ank cpt berjalan