Otw nak buat buku pink

Sy nak buat buku pink tpi xde sijil nikah atau kad nikah sebb sy ngn suami sy kawin kampung jdi nak ckp ape ye kt klinik?

6 Các câu trả lời

Macam saya haritu buka buku , bawa copy sijil nikah pon nurse minta yang ori . Dia cakap kalau takde yang ori dia tak tulis nama suami , dah bawa baru tulis . Pastu saya tanya kalau kad nikah boleh tak , baru dia terima dan tulis nama suami .

ermm kalau mcm tu bagi je tahu nurse kk.. dapat yg okay.. okay la... klau dapat yg suka kondem tu. awak kena tahan... diorg akan buka buku pink juga.. kalau awak rasa tknk kena marah awak chckup je klinik swasta..

kalau xde sijil nikah. ckp je xde. Ade Kes misi kk Sy kene ngn org org atasan. bile tau patient xde sijil nikah. tp buku tulis Ade. dh JD isu.

btw caner ek kahwin kg ? takkan takda surat .. org yg kahwin di seberang pun ada surat . takkan sis takda surat ???

5mo trước

mcm biras saya. prkhwinan sebelum nie katanya sah (Allahualam) kahwin kg pstu prkhwinan tak didaftar. dia org sabah. dpt anak Dua org . dua dua anak bin 99 nama Allah. di kategori anak tak sah taraf. skrg pulak kahwin dgn akk ipar ikut syarat sah ikut undang undang . laki tu di kira bujng bukan Duda sbb prkhwinan dulu Tade rekod

Ikut rezeki la. Kk area saya tak mintak pun. Dia cuma tanya tarikh nikah.

Cakap hal yang sebenar. Takde apa2 surat akuan atau dokumen rasmi ke?