Susus bengkak dan sakit.

Assalamu'alaikum ibu2 sekalian. mohon bantuan drp pihak puan2 yang lebih berpengalaman untk membantu saya. boleh x terangkan kepada saya macam mana yer cara untuk pulihkan susu bengkak dan sakit ni. kesian baby,hisap susu,tp susu nya x berapa nk kluar. -Baru lahir anak prtama -Hari ni,hri yg ke 7. -kelahiran czer. Mohon bantu ya smua..huhu rse sedih dan nk nangis sngt,sebb xtaw mcm mna cra nk buat. tnya nurse,tp nurse xtaw mcm mne nk ckp dh. sebab dh ikut smua cara yg nurse ckp. ???

2 Các câu trả lời

Bengkak susu biase sy letak kobis ataupun tuam dgn tuala suam...kalau susu xkeluar biase sy pgil bidan tlg urut...

5y trước

trm kseh sis..akn di cube..👍