Pengalaman kene gigit dgn kucing

Assalamualaikum ibu² . Sape ada pengalaman kene gigit dgn kucing dekat jari. Keluar darh bnyk, tp dh picit utk keluarkan bisa . Patut ke sy ke klinik utk check ? Ade effect kat baby ke ?

2 Các câu trả lời

Uish.. sis jangan dibiar. Pergi ke klinik segera. Kuman pada air liur kucing atau binatang sangat bahaya jika kuman menjangkiti luka. Pergi ke klinik segera. Lagi jika puan mengandung. Memg boleh effect baby. Sebab ianya kuman.

2y trước

Kalau dh dpt suntikan kancing gigi , kene check klinik jugak ye ?

Stray cat @ home cat? Kalau stray cat better pergi klinik. Kebiasaanye stray cat x de vaksin @ x immunisation mcm home cat nie.