MISI KLINIK DESA DATANG RUMAH??

Salam moms..sy nk tanya ,sy ada buka buku pink kat klinik desa ,tp misi nya dtg ke rumah tanpa buat app & bg tarikh kat sy , masalahnya skrg sy keje ,dia dh ada depan umah baru call 😅 boleh ke kalau sy nk tukar utk pergi ke klinik lain ,contoh nya klinik ibu anak yg dekat dgn rumah sy..moms ada pengalaman camni jugak x 😓#bantusharing

1 Trả lời

Pernah terpikir mcm ni juga.. Biasa dia dtg rumah utk apa ek huhu

2y trước

Itula ..kan xpasal kita kena marah,tp kita keje canow nk tau dia dtg tu,lagipun kita keje bkn blh cuti melainkan ari weekend 😅