Pregnant 5 weeks perut kdng cramp normal?

Assalamu'alaikum ibu2.. nak tanya, normal tak perut kadang rasa cramp? Dah scan nampak kantung tapi baby belum nmpk lg dr ckp masih kecil, kena repeat 2 weeks lg.. tak apa ke cramp perut? First baby.. #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

cramp tu sbb rahim nk mngembang, dia tak cramp selalu, kalau sekali ada spotting kena pi klinik trus takut ad ap2

normal yunk. sye pun mcm tu. skrang 5w1d tiap hari cramp hehe hari nie start alahan dah

2y trước

19/10 yunk. lagi 4hari due period. due sye 23hb hehe sye guna cb digital. buat test cepat mom. x sabar nk tahu result