Perut mencucuk

Saya 5weeks pregnant first baby, scan x nampak apa2 lg, normal ke kalau rasa perut mcm cramp mencucuk2, tp alhamdulillah xd spotting atau bleeding

1 Trả lời

cramp sbb rahim mngembang klau rsau blh mbtk ubat kuatkan rahim dkt klinik bwah 6w mmg agk susah nk tgk klau dpt pun melalui tvs https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

8mo trước

Tak boleh tekan link😭saya nak join