Pregnant 5 weeks perut kdng cramp normal?

Assalamu'alaikum ibu2.. nak tanya, normal tak perut kadang rasa cramp? Dah scan nampak kantung tapi baby belum nmpk lg dr ckp masih kecil, kena repeat 2 weeks lg.. tak apa ke cramp perut? First baby.. #ingintahu #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal yunk. sye pun mcm tu. skrang 5w1d tiap hari cramp hehe hari nie start alahan dah

2y trước

19/10 yunk. lagi 4hari due period. due sye 23hb hehe sye guna cb digital. buat test cepat mom. x sabar nk tahu result