firstpregnant

assalamualaikum ibu2 ,nak tanya normal ke kandungan dah usia 7bulan berat baby 954 gram? ##pregnancy

2 Các câu trả lời

Rasanya okay je kot sis..mcm sy, 28 minggu 4 hari = 7bulan 4 hari..kandungan supposedly 1kg..tp sis 954gm, dh almost 1kg gak..kalau sis rs cm xsure, call je KK yg sis slalu pegi buat check up n gtau nurse sis nk tau whether berat baby sis normal or tak..InsyaAllah dorang dpt bantu..last time sy 24weeks tp baby 700gm..doktor kata normal je tp sedara ckp cm besar je baby tu..so, nk sedapkan hati sy..sy ikut ckp doktor😬

saya scan d kk tadi pagi 28w 1.30kg doc ckp ok ja semua