Normal kah?

Assalamualaikum. Ibu² adakah normal kalau 36 weeks tapi kepala baby still dekat atas. Siapa pernah alami? Saya risau ni .. ?

1 Trả lời

Sy pernah alami 🙋🏻‍♀️ 37 weeks terus kne czer sbb baby songsang . Tanda2 nk bersalin pon tade lg. Tp sbb air ketuban semakin kurang pastu doktor takut mcm2 risiko. Redha jela janji semuanya selamat. Alhamdulilah semua baik2 sje ank pon dah 3 tahun da n skrg tgh mengandung ank kedua. Harap kli ni boleh bersalin normal la pulak. InsyaAllah Aminn.