bayi 3 bulan kurang berat

assalamualaikum ibu², ada tak ibu² alamai mcm saya . anak saya baru masuk 3 bukan tapi masi tetap minum susu formula 2oz stiap 2 jam . spatutnya umur 3 bulan ke atas dah boleh minum susu sampai 3oz-4oz . ada tak anak ibu² d luar sana sama mcam qnak saya . saya risau berat dia tak cantik . saya sudah cuba bagi 3oz .tapi dia tetap akan habiskan 2oz sahaja ##bantujawab #SeriusTanya #firstmom #bantusharing #ingintahu #Sharing_dong_Bund #newmom

2 Các câu trả lời

Selain penyusuan, untuk tumbesaran yg baik, pastikan tidur anak cukup. Kerap bermain dgn anak, bawa anak jalan2 kena cahaya matahari pagi utk dapatkan Vitamin D.

currently berat baby berapa kg?