.....

Assalamualaikum, hy sy nak tanya ni, sy dah lambat 3 week dan sy takde rasa lain pun lepas thu sy coba tespeak. Tapi hasilnya mcm ni samar2. Adakeh iye positif???

.....
32 Các câu trả lời

waalaikumussalam, sama mcm kes sy, sy da lewat 3 minggu keputusan samar2 jd sy double check di klinik dan doktor ckp negatif tp firasat sy kuat sy dpt rasa sy mengandung smpai sy tggu lebih kurang 2 minggu after sy pegi check doktor sy buat lagi skali test dan alhamdulillah keputusan keluar terang dan positif🙂

saya dulu pun,dpt samar2. tp sya biarkan je dlu. bila cek mggu strusnya dpt 1line je. bila smlm cek,buat scan. alhamdulillah sebulan dia ade dlm tummy kita 😊🥰

inshaallah positif tu sis ♥️ tahniah . jaga diri elok2 🤗 saya pun macam tu mula2 test . 😁

sama sy smar2 pastu selang 2 hari cek smula trang sikit selang lagi 2 hari trang banyak 😁

Waalaikumsalam, insya allah positif sis. Boleh p klinik utk sah kan n kepastian sis

Alhmdulillah positif tu sis..jaga kesihatan semoga dipermudahkan urusan nya..

Mungkin masih dlm tepoh awal pregnancy. Pergi klinik utk confirmkan

hai, boleh ke klinik untuk buat confirmation ya 😍

Positive ni sis. Tp nk lg cmfrm pergi klinik 😊

Saya pernah macam ni test kali ke 3 jelas positif