Upt kabur sangat pinjam mata ibu2

Assalamualaikum hari ni lagi 3hari nak period ibu2 boleh nampak tak garisan test line tu..mata naik pinat tengok hasbend pulak kata nampak satu je line.. kita ni tak da berharap sangat kalau ada alhamdulillah takda kita cuba lagi test dpo12

Upt kabur sangat pinjam mata ibu2
10 Các câu trả lời

sy haritu period dh lambat xdtg ii jugak. check tapi naik satu line. xberapa minggu sy rasa mcm nk dtg period. sakit kt tundun kita tu. sy ingtkan nk period so sy mkn lah buah nenas muda cicah garam nya lagi.. xkluar ii jugak darah. pastu xbqapa hari rasa pening lain mcm. sy check naik double line. Alhamdulillah xjadi apa ii time mkn nenas tu😭Allah pelihara zuriat sy

2y trước

brp minggu sis lwt period baru naik double line?

sy nmpak satu line sis. tak pe sis lepas seminggu cuba test lagi ye, jgn lupa makan asid folik sebiji setiap hari ye, semoga ada berita gembira 😘

Next week awak check balik ya. After dah lewat seminggu macam tu. Kalau ada inshaAllah makin terang dan jelas. Saya doakan ada rezeki awak.

1line tu. mybe nmpk samar tu evap line. nnti kalau x period lgi 1w check balik ya.

2y trước

nnti next week repeat balik la.

semoga diberikan rezeki menimang cahaya mata

2y trước

Amin terima kasih

nanti test masa 14dpo. mebi awal lagi level hcg low..

Test lg smggu ke 10hari lg.. In shaa ada rezeki

nmpk 1 line je..lg 2 minggu cuba test lg skali

ade satu saja sye nampak

1 line je