Naik dua line pregnancy test, then period

Sebelum datang haid, try buat pregnancy test sebab badan rasa lain macam. Ada nampak dua line tapi kabur, tak terang sangat. Sebelum ni tak pernah nampak dua line macam tu. Then beberapa hari lepas tu haid datang. Since tak pernah mengandung lagi sebelum ni, teringin nak tau kenapa ya jadi macam tu? Anyone can share experience? TQ #ingintahu #pleasehelp #1stimemom

1 Trả lời

sis ade test lgi x lpas kuar drh tu?sis bli test clear blue..yg tu dpt dtect sis preg or x

3y trước

sis bli clear blue digtal tu..tu dpt detct sis preg or x