Baby kerap muntah

Assalamualaikum.. Haii nk tnye knpe ekk anak sye dh sebulan lebih minum susu formula dh sedawe tpi 1/2jam atu 1jam masti muntah susu balik bnyk pulak tuh.. Susu bdan pun muntah jugak tpi xbnyak cm susu formula..bgi susu bdan penuh tpi die cm xpuas wlau pun dh sedawe..#bantusharing #mommybuntu

2 Các câu trả lời

follow. anak saya pun kerap muntah walaupun bagi susu badan je. bawak pergi klinik&hospital doc kata overdose susu.

4y trước

Owh yke.. Lebih sgt rasanye kot

Sama laa mcm sy.. Itu normal ke?