Sy pregnant 9 week 4d tpi bru 2 ari nie sy rasa muntah teruk dn perut rasa kembung .. normal kew

hrap normal

3 Các câu trả lời

hai Shafinur.. mungkin awak baru saja mengalami alahan.. ini normal.. ada yg alami alahan mengandung macam mual2, muntah, perut kembung awal mengandung, ada yg pertengahan mengandung dan ada yg sepanjang mengandung.. kalau muntah terlalu kerap sehingga xdpt telan makanan, better pergi klinik utk check.. takut bayi kurang dpt nutrien..

biasa la tu.. lain org lain rasanya.. saya da 8w tapi tak rasa apa pun..

normal je. alahan la tu

2y trước

biasa je tu. cuma jgn x mkn langsung n mnum air masak.