susu badan

Assalamualaikum, hai sye nk tye susu bdan adew mse bby bru lahir ke sebelum lahir... Nie sya da 39 minggu da dekat due tp susu mseh xde.. ank sulung dulu awal da ade..

9 Các câu trả lời

ikut badan masing2 sis. ade org cepat, ade yg dah bersalin baru nak keluar. rajin2 urut lembut breast tu setiap kali mandi utk rangsang pengeluaran susu. In Shaa Allah ada nanti tu. yg penting jgn stress2 taw. kalau stress pun susu xnak keluar

sy bby dh lahir pon tkd susu sis . smpai fedup dh . mcm meroyan . then nurse soh consume shaklee .. alhdllh skg ank dh 6m . susu pekat . byk bole buad stok . bole tryyy http://Wasap.my/+601117194775/milkbooster

saya takde susu yg keluar sampai bersalin. hari kedua baru keluar, itu pun sikit. klau xde lg sblum brsalin pun xpe. bwak breastpump ke hospital. nti lpas brsalin boleh pam bg cpat kluar.

ikot org sis..sy dulu pun gitu..sebelum ank lahir dok picit xpenah kluar..lpas je bersalin bgi ank mnyusu ada je terus..jgan rsaw ok

2/3 hari lepas bersalin susu masih sikit. Keluar pon alahai sedih sgt. Masuk 4/5 hari alhamdulillah meriah

sy plak 24week dah Ada Susu bdan.. skg ni dah 36weeks.. Smakin byk kuar air susu

sya 4hari lepas brsalin baru ada air susu

Sy anak kedua pun keluar lps bsalin..

5y trước

Ohh, trime kseh hilang risau..

Cuba yg ni 👍