baby baru lepas pantang da bagi makan nestum stgah sudu teh campur susu formula..2hari da x berak

susu baby da campur dr lepas lahir smpi skrg (susu badan + susu formula)..normal ke da 2 hari x berak #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

Allahu kenapa bagi nestum awak?? Kesian baby. Baby bawah 6 bulan eksklusif susu sahaja. Baby perlu berak min 1 kali sehari. Sekarang ni tak tahu apa punca baby tak berak. Sebab susu formula? Atau sebab nestum?