keputihan bercampur

Assalamualaikum, Hai smua, maaf nak bertanya, sebelum ni prnh keluar keputihan tapi hari ni keputihan bercampur, 1- awal pagi macam ada darah 2- petg ni dah mcm koko 3- pinggang sakit sangat sampai ke tulang belakang rasanya. tapi takda pula sakit lain yang teramat, saya dah 38mggu 6hari. tanda bersalin ka?

5 Các câu trả lời

nie antara tanda2 nk bersalin.. b4 nie nurse kat KK pun ade pesan klu ade keluar tanda mcmnie terus ke hospital

ya sis..itu tanda2 nak bersalin. kalau sakit sangat boleh terus ke hospital ya.

selalu nurse dah pesan if ad tanda2 macmni better ke hospital terus sis.

tanda bersalin tu sis. segera ke hospital

Ya..