Keputihan bercampur darah

Maaf sy nak tanya klaw keluar keputihan bercampur darah xpe ke, sy hari ni bru jumpa doctor tapi malam tu sy rsa keputihan sy berbau , skli keluar keputihan bercampur darah tp gerakkan baby masih ada sy 6 bulan baru

2 Các câu trả lời

Sy bru alami bru’bru ni , kputihan sy b’wrna coklat pas tu petang dyaa kluar lendir cmpur darah tap tak lh bnyk sngt bby dlm perut ok je still aktif . Sy pergi klinik swasta jmpa doc , doc bgi sy ubat kputihan y masuk dri bwa sbb doc syak kmungkinan sy t’kena jangkitan kulat . Nthen kalau masi juga doc suru sy uat swap kputihan tu ☺️

4t trước

ok phm

Banyak ke kluar darah tu? Dh pergi pac x takut spotting

4t trước

baek