1st Miscarriage

Assalamualaikum. Hai semua. Saya nak tanya dan minta pendapat semua. Maaf kalau soalan ni agak personal. Tapi saya mencari penjelasan. Saya baru lepas keguguran dan kandungan saya baru berusia 4-5 minggu. Selepas 7 hari darah dah kering. Hari yang ke-10 saya berurut. Jadi, boleh ke kalau saya terus bersama dengan suami saya semula ? Atau kena tunggu dulu ? Minta pendapat semua. Terima kasih.

1 Trả lời

Darah dah kering boleh je. Tapi sebaiknya elakkan dari pregnant dulu dalam 1 ke 3 bulan untuk pemulihan rahim.