Assalamualaikum. Hi semua. Saya baru join!

Assalamualaikum. Hai semua. Saya baru kahwin 6/7/19. Sy baru habis period. Tp darah cuma ada dalam 3 hari je. And sy period awal dari sepatutnya. Sy kerap cramp bawah perut and sakit kepala yg pusing dalam seminggu ni. Sabtu lepas 21/12 sy try guna UPT dapat result samar macam ni.Sy nak tanya upt test samar macam ni kira pregnant ke?

Assalamualaikum. Hi semua. Saya baru join!
19 Các câu trả lời

Kalau tgok mcm +ve tp sis cuba cek lg smggu insyaAllah ade tu..semoga ada rezeki awak nnti aamiin